محل تبلیغات شما
مهم‌ترین ویژگی در انتخاب روغن مناسب برای سرخ کردن، نقطه‌ دود است. نقطه‌ دود روغن، دمایی است که تا رسیدن به آن، روغن تحمل داغ شدن را داشته باشد. نقطه دود در واقع همان دمایی است که اگر روغن بیشتر از آن دما داغ شود، شروع به تجزیه شدن، دود کردن و سوختن می‌ کند. البته نقطه دود روغن های نباتی بالاتر از روغن های حیوانی است. روغن ‌هایی مانند روغن ‌های مخصوص سرخ کردنی که نقطه دود بالاتری دارند، برای سرخ کردن یا پخت غذا در دماهای بالاتر، مناسب هستند، چون برای سرخ

چگونه بتوانیم یک خواب آرام را تجربه کنیم؟

نقطه‌ دود در روغن سرخ کردنی چیست؟

نقش نمک و شیرینی در روند بیماری ام اس چیست؟

روغن ,دود ,سرخ ,نقطه ,نقطه‌ ,های ,نقطه دود ,برای سرخ ,نقطه‌ دود ,است که ,دمایی است

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بهترین سایت های کسب درآمد خارجی سال ۲۰۲۰ آموزش موسیقی music