محل تبلیغات شما
اگر قرار است غذا را چند ساعت قبل از مصرف تهیه کنیم یا مجبور باشیم آن را برای مدتی نگهداریم، لازم است آن را در دمای بالای ۶۰ درجه سانتیگراد، یا در دمای زیر پنج درجه نگهداری کنیم. در دمای بین ۵ تا ۶۰ درجه سانتی گراد میکروارگانیسم ها به سرعت رشد می کنند و یک دامنه دمایی خطرناک محسوب می شود. غذای پخته را بیش از دو ساعت در دمای اتاق نگهداری نکنیم، اگر غذا در دمای اتاق نگهداری شود میکروارگانیسم ها می توانند در آن به سرعت تکثیر شوند.

چگونه بتوانیم یک خواب آرام را تجربه کنیم؟

نقطه‌ دود در روغن سرخ کردنی چیست؟

نقش نمک و شیرینی در روند بیماری ام اس چیست؟

دمای ,نگهداری ,درجه ,غذا ,اتاق ,میکروارگانیسم ,در دمای ,۶۰ درجه ,به سرعت ,دمای اتاق ,اتاق نگهداری

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

احسان عالیخانی چگنی